Kolin

Heladu.nu rekommenderar – 1 Tablett a’ 350mg dagligen

Kolin (100 tabletter = 100dagar) – CDON.com

Kolin Information:
Kolin är ett viktigt näringsämne som kroppen behöver för att skapa olika föreningar . Dessa föreningar är avgörande för hälsan hos cellmembranen. Även i teorin är kolin inte ett B-vitamin, det är ofta grupperade i den familjen. Den fungerar tillsammans med andra B-vitamine. Kolin är klassificerad som en lipotropic , ett näringsämne som stöder levern att bli av med fett. Dessutom ger kolin en rad andra hälsofördelar. Funktioner
Förutom att upprätthålla lever hälsa och bistå i metabolismen av fett som energi, spelar kolin en roll i olika hjärn-och nervfunktioner, eftersom den producerar signalsubstansen acetylcholines.

Funktion
Kolin hjälper till att reglera det centrala nervsystemet genom att förbättra överföringen av impulser som reglerar muskel funktion och öka den totala hjärnans funktion (speciellt minne).
Kolin anses vara effektivt för att hjälpa att förhindra sjukdomar, såsom Alzheimers sjukdom, Huntingtons och tardiv dyskinesi.

Fördelar
Kolin stimulerar också vävnad tillväxt och reparation, stärker immunförsvaret, hjälper till att upprätthålla hälsan hos organ, körtlar och vävnader, har antioxiderande egenskaper, och har förmågan att sänka förhöjda nivåer av kolesterol .

Potential
Dessutom arbetar kolin att hindra levern från farligt uppbyggd ; det sänker en persons risk för hälsoproblem som skrumplever och degenerativa njursjukdomar.

Kontakta oss

Har du några frågor så hör gärna av dig

Sending

©Heladu.nu

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?