Spirulina

Heladu.nu rekommenderar – 10g Spiurulina dagligen för optimalt välmående

– Sprirulina Pulver (100g = 10dagar) – CDON.com

Information Spirulina:
Spirulina är en blågrön alg som är också en rik källa av näringsämnen och används ofta som ett näringstillskott . Spirulina består av upp till 70 procent protein , betakaroten , B-komplex vitaminer , fykocyanin , E-vitamin , klorofyll och olika mineraler . Spirulina har använts i århundraden som ett näringstillskott och för många medicinska ändamål , till exempel att hjälpa viktminskning och sänka lipider . Det finns många fördelar med att använda Spirulina som kosttillskott .

Spirulina tros förbättra immunförsvaret för människor . Det gör man genom att göra fler antiinflammatoriska kemikalier som kallas interleukiner och interferoner . På grund av detta , är det också ofta tror att Spirulina kan minska eller minska förekomsten av allergiska reaktioner och att blockera histamin från mastceller. Genom att blockera histamin , Spirulina minskar muskelsammandragning , överskott av magsyra och expansion blodkärl .

Spirulina är också en bra naturlig källa till en hel del hälsosamma , nyttiga näringsämnen . Spirulina är packad med protein , mineraler och vitaminer .

Spirulina har en hel del övervägande positiva effekter kropp . Den innehåller en hel del friska enzymer. Spirulina är ofta tänkt att hjälpa till viktminskning och hjälpa till med kolhydratstörningar , problem med syn , allergier , anemi och många andra sjukdomar . Dessutom är cirka 10 gånger tätare än betakaroten i morötter , vilket är bra för betakaroten i Spirulina eftersom betakaroten är viktigt för att hålla kroppens försvar stark .

Alla borde överväga att ta Spirulina kosttillskott eftersom Spirulina har utmärkt renande , stärkande och återställande egenskaper . Spirulina hjälper till med kroppens naturliga reningsfunktion, vilket resulterar i en mer fit , glad och frisk varelse . Spirulina stärker genom att öka motståndet och de naturliga försvarsmekanismernai kroppen .

Kontakta oss

Har du några frågor så hör gärna av dig

Sending

©Heladu.nu

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?