För Centralamerikas urbefolkning är kakao en helig frukt som används som en källa till läkande, inspiration och gemenskap. Att dricka ceremoniell kakao under ceremoni hjälper dig att öppna upp ditt hjärtchakra och lyssna till ditt inre.
Vad är skillnaden mellan vanlig kakao och ceremoniell kakao?
Den största skillnaden ligger i hur kakaon produceras och framställs. Kakaoträdet och frukten som ceremoniell kakao görs av växer i sin naturliga miljö i symbios av andra växter. Kakaoträdet får då tillgång till naturligt mycket solljus och skugga. Detta gör att trädet växer och producerar frukt i den takt trädet klarar av för att skapa frukt fullt av 2000 viktiga, magiska mineraler. Detta magiska medicinträd hinner även med att fylla sin frukt med ren kärlek.
Kakaon skördas av lokalbefolkningen som levt med kakaon i generationer som en medicin. De skördar frukten med kärlek och respekt till dess ursprung.

Ceremoniell kakao kan hjälpa dig att bearbeta trauman och sår som du bär på ifrån detta och tidigare liv. Kakaon öppnar upp hjärtat och hjälper till att läka samt att lyssna inåt. Låt ditt hjärta tala!
Vi träffas i en helig cirkel där trygghet och acceptans är ett viktigt ledord. Du är välkommen precis som du är och tillsammans med Mammacacao skapar vi ett sacered space.
När vi intagit vår medicin så finns det möjlighet för sharing. Vi djupdyker in i vår själ med hjälp av meditation/trummeditation, healing/soundhealing, fridans. Detta planeras ifrån gång till gång beroende vad som känns rätt i förhållande till årstid, månfaser, vart vi befinner oss i vår utveckling osv…

Vid frågor eller intresse kontakta Camilla:
camilla@stjernsken.se

©2022 Heladu.nu

Kontakta oss

Hör av er om ni har frågor eller är intresserade av någon av våra tjänster! MVH Tomas & Camilla Heladu.nu

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account