Telefon

0733807356

E-post

camilla@stjernsken.se

Vår studio finner du i Torpa, Varberg

Tider för bokning finns på Bokadirekt

Relation mellan förälder och barn:
Att ha en bra relation med sina barn är viktigt för ens egna och barnets välmående.
Böckerna nedan kommer hjälpa dig att utveckla din relation med dina barn och ger barnen och dig själv bästa förutsättningar till välmående.

Kort om böckerna som du kan köpa hos Adlibris:

Fem gånger mer kärlek – Adlibris
– Forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv

Upptäck ditt barns kärleksspråk – Adlibris
– Upptäck vad ditt barn behöver


Fem gånger mer kärlek : forskning och praktiska råd för ett fungerande familjeliv

Format:Bok
Författare:Martin Forster


Fem gånger mer kärlek, eller med andra ord: att ge sina barn fem gånger så mycket positiv uppmärksamhet som tjat, tillsägelser och gränssättning är ett förhållningssätt som ger stor utdelning! Den här boken visar hur man som förälder gör detta. Det är en handfast och konkret guide med väl förankrad forskning i ryggen och ett pedagogiskt upplägg med både exempel och övningar.

Principerna kommer från KBT, och bygger på tilllämpad forskning om föräldraskap. Bokens kapitel utgår från olika teman på vanliga problem som de flesta föräldrar upplevt. Därefter följer övningar som steg för steg ger dig som förälder en ny färdighet och insikt.

Boken riktar sig i första hand till föräldrar som har barn mellan 2 och 12 år.


Upptäck ditt barns kärleksspråk

Format:Bok
Författare:Gary ChapmanÖver en miljon exemplar sålda!Du vet att du älskar dina barn. Men hur kan du visa det så att de verkligen känner sig älskade?”Upptäck kärlekens olika språk” har legat åtskilliga veckor på New York Times bestsellerlista och har hjälpt flera miljoner par att upptäcka nyckeln till livslång kärlek. Genom denna bok har du nu möjligheten att lära dig tala dina barns kärleksspråk – så att de verkligen känner­ sig älskade. Gary Chapman och Ross Campbell hjälper dig att:• Upptäcka ditt barns kärleksspråk• Förstå betydelsen av kärleksspråken för barnets inlärning• Inse hur kärleksspråken kan hjälpa dig att uppfostra ditt barn på ett bättre sätt • Förstå att villkorslös kärlek är en viktig grund för ditt barn Dessutom: Få dussintals med tips på hur du praktiskt kan uttrycka din kärlek på just ditt barns kärleksspråk.